Ένας οδηγός αρχαρίων για την επιλογή Έπιπλα κήπου

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα ελληνικά νησιά. Αγαπημένος προορισμός τα νησιά των Κυκλάδων όπου ο συνδυασμός των λευκών σπιτιών με το γαλάζιο της Ελληνικής θάλασσας σε μαγεύουν. Εάν είστε λάτρης αυτού του τοπίου ή ακόμη καλυτέρα κάτοικος σε κάποιο από αυτά τα πανέμορφα Κυκλαδίτικα νησιά φροντίστε να διαμορφώσετε τον χώρο σας συμφώνα με την φιλοσοφία που τα διέπει. Στηριχτείτε δηλαδή στην λιτότητα, στην  γαληνή και την αγνότητα που αποπνέουν μέσω του λευκού χρώματος και της προσαρμογής τους στο εκεί φυσικό περιβάλλον. Εάν έχετε κάποια αυλή ή μπαλκόνι το οποίο βλέπει στην θάλασσα προσέξτε να μην παρεμποδίσετε την υπέροχη θέα που σας ανοίγεται με πράγματα τα οποία δεν σας είναι απαραίτητα. Στηριχτείτε σε άπλες και λιτές γραμμές με βάση το άσπρο και το γαλάζιο έτσι ώστε το μπαλκόνι σας ή η αυλή σας να δένει αρμονικά με το υπόλοιπο νησί και αποφύγετε έντονα χρώματα που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο νησί. Εάν σας αρέσουν τα χρώματα προτιμείστε ένα αναρριχόμενο φυτό κοντά στην είσοδο έτσι ώστε κάθε επισκέπτης σας να εισέρχεται στον χώρο σας μέσα από ευωδιαστές μυρωδιές. 


Χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο καφασωτό έτσι ώστε να ελέγχετε απόλυτα τον προσανατολισμό του φυτού. Όσον αφορά τα έπιπλα κήπου που θα χρησιμοποιήσετε φροντίστε να μην γεμίσετε τον χώρο σας και κρατήστε  μια πιο λιτή γραμμή. Προτιμήστε ξύλινα έπιπλα κήπου τα οποία δένουν απόλυτα με ύφος του κυκλαδίτικου νησιού και το λευκό χρώμα. 

Βάλτε πολλά μαξιλάρια για τις ώρες χαλάρωσης και για να κάνουν πιο άνετη την διαμονή σας στο καθιστικό σας.  Εάν πάλι δεν σας αρέσει τα έπιπλα κήπου σας να είναι μονό ξύλινα χρησιμοποιήστε γυαλί και μέτταλο σε βιομηχανικά χρώματα που θα προσδώσουν στον χώρο σας κάτι μοντέρνο, φρέσκο και εναλλακτικό. Χρησιμοποιήστε λεύκες καλαμωτές για σκίαση και μια λευκή κούνια ή αιώρα για να απολαύστε την θέα χαλαροί. 

Απαραίτητα για τις νυχτερινές ώρες τα φαναράκια τα οποία θα φωτίζουν το σπίτι ενώ αντανακλά το φως επάνω στους λευκούς πετρόχτιστους τοίχους.  Εάν δεν σας αρέσουν οι άδειοι και λιτοί τοίχοι και θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια διακοσμητικά φροντίστε να είναι λίγα και να δένουν με το υπόλοιπο σκηνικό. Χρησιμοποιήστε ψάθινα, κεραμικά και ξύλινα διακοσμητικά σε λευκό χρώμα. Εάν διαθέτετε πισινά στον χώρο σας ιδανικό είναι ένα εξωτερικό ντουζ κήπου που θα σας διευκολύνει σε πολλές καταστάσεις.  Μια εξωτική ομπρέλα κοντά στην πισίνα θα έδινε την εμφάνιση των απόλυτων διακοπών στον εξωτερικό χώρο σας. Μια ομπρέλα κήπου θα είναι ένα από τα πιο πρακτικά αξεσουάρ στο χώρο της πισίνας, στον κήπο, ή στην βεράντα και θα προσθέσει μια απαλή και όμορφη διάθεση στους εξωτερικούς χώρους σας. 



Πέρα από την χρησιμότητά της για την προστασία σας από τον ήλιο, προσαρμόζεται πολύ εύκολα  στο στυλ του υπαίθριου χώρου σας ή της βεράντας σας, και παραμένει ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο ακόμη και το βράδυ προσθέτωντας μικρές λάμπες και φανάρια κήπου, δημιουργώντας έτσι μια μαγική ατμόσφαιρα φωτός. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα κομψό μονόχρωμο μοντέλο ομπρέλας εφόσον τα έπιπλα του εξωτερικού χώρου σας έχουν ένα μινιμαλιστικό στυλ προσθέτοντας μερικές πινελιές από το ίδιο χρώμα της ομπρέλας  στα έπιπλα κήπου και στα αξεσουάρ, δίνοντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Εάν θέλετε να φωτίσετε την εξωτερική εμφάνιση, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα πολύχρωμο μοντέλο ομπρέλας, με μοντέρνα σχέδια δημιουργώντας έτσι μια δυναμική και ζωντανή ατμόσφαιρα μέσα από τα γεωμετρικά σχήματα και τα χρώματα.

Επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο για να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες και εξαιρετικές συμβουλές για την επιλογή της καλύτερης επίπλωσης στο διαδίκτυο

Κατάστημα Πειραιά

Γρηγ. Λαμπράκη 95-97 Πειραιάς, TK: 18534

Τηλ: 210 41 33 938, 210 41 33 939

Fax: 210 41 33 930

Εξωτερικοί σύνδεσμοι:







Comments